Turvallisin mielin Leville

Levin kampanjassa yritykset ottivat kuvan, jossa henkilöllä on asianmukainen suu-nenäsuojain eli maski ja kampanjan tuloste. Kuvia on jaettu useissa eri sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter ja TikTok tunnisteella @levilapland. Kuva: Lappilainen

 

 

Yksi vuoden kiireisimmistä ajankohdista tunturissa alkaa, kun päästään hiihto- ja talvilomien viettoon. Nyt on paras Lapin väen varmistaa, että lumesta nauttimisen ilo jatkuu koko talvikauden loppuun.

Levillä on varauduttu ottamaan vieraat ja lomailijat huomioon iloisella somekampanjalla. 19.2. pärähti käyntiin hauska kampanja, jossa tuodaan esiin työ terveysturvallisen lomailun ja harrastamisen eteen. Näin turvataan sekä lomailijoiden että koko yhteisön turvallisuus. Ja ennen kaikkea korostetaan, että niin Sinulla kuin Minulla on osamme kannettavana koronaturvallisessa matkailussa.

Ettei kukaan sairastuisi

Lapin sairaanhoitopiirin johtavan infektiolääkärin Markku Broaksen mukaan parhaita keinoja suojautua viruksen saannilta on suu-nenäsuojaimen käyttö ja riittävän välimatkan pitäminen.  Joulu ja Uusi Vuosi meni alueella varsin mallikkaasti, mutta jokainen on varmaan huomannut sekä itsessään että ympäristössään pientä väsymistä maskin käyttöön.

Nyt tsempataan, jotta varmistetaan kaikkien hyvinvointi. Ja kun tässä onnistutaan, on se parasta markkinointia loppukaudelle ja kesään Levillä ja koko Lapissa.

Näin taataan kaikille upea talvikokemus tunturissa.

Kiitos, että olet mukana! Lappilainenkin on!

 

Lappilainen