Joulupukki TV kerää miljoonia katsojia

Joulupukki TV:n pitkäaikainen tuotantopäällikkö Juha Paitsola (vas) sekä firmassa vuosina 2012-2016 työskennellyt Nuno Escudeiro kuvasivat talvella 2015 miljoonia katsojia Youtubesssa tavoittaneen Reindeer of Santa Claus Santatelevision-videon. Kuva: Joulupukki TV Oy.

Rovaniemeläinen AV-alan tuotantoyritys Joulupukki TV Oy on jo 20 vuotta tuottanut iloa ja valoa eri puolille maailmaa. Yrityksen perustivat Tommi Lappalainen ja ranskalainen Bernard Giry sekä joukko pienosakkaita. Joulupukki TV tunnetaan maailmalla parhaiten Santatelevision Youtube-kanavastaan, jota katsovat kymmenet miljoonat lapset ja lapsenmieliset ympäri maailmaa.

Videopalveluita ja drone-kuvauksia

Vuosien varrella toiminta on laajentunut ja tarjolla on videopalveluitten lisäksi drone-kuvauksia. Yritys  on mukana useissa kansainvälisissä televisiotuotannoissa ja kuvasi mm. oman minidokumenttisarjan RoPS vs. COVID-19. Valmisteilla on luxemburgilaisen kumppanin Wady Filmsin kanssa aikuisille tarkoitettu kansainvälinen Kilvo Elf -suoratoistosarja.

Veikeä multimediaesitys firman 20-vuotiaasta historiasta katsottavissa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=5F246hGX_fg

Santatelevision Youtube kanavaan voi tutustua tästä linkistä:  www.youtube.com/santatelevision

 

Lappilainen