Hyvinvointia ja joogaa Levillä

Loma-Paksussa pidettäviin Iidan ja Annikan luotsaamiin retriitteihin pääsee mukaan 16-18.7 ja 10-12.9. Kuva: Annika Luukkonen

 

Lomalaisia hellitään Levillä heinäkuussa ja syksyllä järjestettävissä retriiteissä. Silloin on lupa päästä palautumaan ja rentoutumaan raskaan vuoden jälkeen, löytää itsestä uusia voimavaroja ja tuoda tasapainoa elämään joogan ja harmonisen yhdessäolon kautta.

Ohjelman mukaan lisäksi saunotaan, tehdään luontaishoitoja, unelmoidaan ja voimaannutaan Lapin luonnossa. Luvassa on metsä- ja sointukylpyjä rauhoittavissa tunnelmissa. Paikan päällä voi varata virkistävää hierontaa tai rauhoittavaa energiahoitoa.

Retriitin ohjaavat Annika Luukkonen ja Iida Sirviö. Molemmat ovat Pohjois-Suomesta kotoisin olevia joogaopettajia sekä maailmanmatkaajia, joilla on sama intohimo: kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistäminen.

Lisätietoja [email protected]  tai [email protected]

 

Lappilainen