Hannu Musakka konserttikiertueella

 

”Syvältä sydämestäni” kaikuu, kun Hannu Musakan syksyinen konserttisarja Lapissa käynnistyy. Musakkaa kohtasi heinäkuussa auto-onnettomuus, josta kimposi teema kiertueelle.

– Onneksi suojelusenkelit olivat mukana heinäkuussa, kun auto meni lunastukseen ja hirvi kuoli. Itse selvisin yhdellä naarmulla, mutta se kaikki nosti tunteet pintaan syvältä sydämestäni, kertoo karjalainen laulajapoika ja baritoni.

Kiertueella juhlistetaan samalla laulajan omaa 75-vuotista elämäntaivalta. Mukana on tunteellisia veteraani- ja sankarivainajia ja omia vanhempia kunnioittavia teoksia, kuten Testamentti pojalleni, Veteraanin iltahuuto, Soi vienosti murheeni soitto, Nocturno, Laps’ olen Karjalan, Kahden maan kansalainen, Vanha virsi Taalainmaalta ja Karjalainen rukous, Kun päättyy työ, On hetki, Oi kiitos sä Luojani armollinen.

– Monta muutakin, tuttua tai hieman tuntematonta yksinlaulua on mukana ohjelmistossa.

Konsertin lomassa Musakka esittää lisäksi muutamia Eino Leinon ja Yrjö Jylhän runoja sekä yleisön kanssa kaksi yhteislaulua. Laulaja esittää koko ohjelmansa a cappella eli ilman säestystä.

Kierroksen aikataulu:

1.9. Ylläksen Pyhän Laurin kappeli, 2.9. Levin Marian kappeli, 3.9. Kemijärven kirkko, 4.9. kello 16 Sodankylän kirkko, 5.9. Pyhätunturin Revontulikappeli, 7.9. Utsjoen seurakuntatalo, 8.9. Karigasniemen kappeli ja 9.9. Ivalon kirkko. Kaikki konsertit alkavat klo 19.00. Lippuja ja käsiohjelman saa käteisellä konserttipaikoissa a’ 10 €, Karjala-kortilla 9 €.

 

Lappilainen