Henkilökohtaista palvelua peruukin valintaan

Vaula Rantala opastaa ja neuvoo peruukin valinnassa. Hänen käsissään asiakas saa myös peruukin muotoilun ja hoito-ohjeet. Laaja ja nuorekas peruukkivalikoima usein asiakkaalle riittää ja sopivin löytyy paikan päällä sovittamalla. Kuva: Riitta Kemppainen-Koivisto

 

Kauneus ja Hiussali Vaula on rovaniemeläisille tuttu kauneusalan yritys jo 35 vuoden ajalta. Yrityksen perustaja Vaula Rantala luotsaa yritystä, jossa saa kauneudenhoidon monipuolisia palveluita, kuten kampaamo- ja peruukkipalveluita. Vaulassa toimii myös suolahuone ja sieltä saa jalkaterapiapalveluita.

Suolahoito auttaa etenkin astmaatikkoja ja yläkropan kroonistuneista tulehdustiloista kärsiviä. Tehokasta hoitoa saavat atooppisesta ihosta ja allergioista kärsivät. Hiussalissa tehdään näyttäviä kampauksia ja kiharruksia, monivärjäyksiä ja sieltä saa asiantuntevaa apua peruukin valintaan. Peruukkivalikoima liikkeessä on runsas.

Peruukit Vaulan uusin palvelu

– Liikkeessämme aloitimme peruukkien myynnin muutama vuosi sitten. Viime vuonna sitten laitoin oman tilan peruukeille ja niitä on nyt runsaasti tarjolla. Tavoitteena oli saada Lapin alueelle yksilöllistä palvelua, sillä peruukin hankkiminen on arkaluontoinen asia ja yksityisyys tärkeää, kertoo Vaula Rantala uusimmasta hiussalin palvelustaan.

Yleisimpiä syitä peruukin hankintaan ovat syöpähoidot, hormonaaliset syyt tai pälvikaljuisuus. Peruukeista osa on osittain käsin solmittuja, osa keinokuituisia ja osa aitohiusperuukkeja. Lyhytaikaisessa peruukin tarpeessa käytetään yleensä edullisempia keinokuituperuukkeja, esim. syöpähoitojen jälkeen. Asiakas saa maksusitoumuksen edulliseen peruukkiin ja liikkeessä peruukki sovitellaan jokaiselle sopivaksi tai tilataan varta vasten, jos valikoimasta ei sopivaa löydy.

– Parhaiten pääsee alkuun soittamalla meille ja varaamalla ajan peruukinvalintaan.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto