Napapiirin yrityksille apua tietojen analysointiin

Uusi start-up yritys auttaa ja neuvoo Napapiirin alueen yrityksiä analysoinnissa ja saamaan luoville ideoilleen näkyvyyttä.

Lapland Arctic Creative Record on kesäkuussa toimintansa käynnistänyt start-up-yritys. Yritys keskittyy Napapiirin alueen yli 2500 paikallisen yrityksen yritystietojen analysointiin. Työ hoidetaan tuntityönä, joka määräytyy asiakasyrityksen tulojen mukaan.

Start-up kokoaa yhteen Guinnessin ennätysten kirjan tavoin Napapiirillä syntyneitä luovia saavutuksia. Tätä yritysdataa esitellään vuosikirjassa ja Napapiirillä virtuaalisessa museossa. Yritystä johtaa ennätysyrittäjä, joka etsii parhaillaan liikekumppanuuksia tai myyntiä miljoonalla eurolla.

Star-up helping companies

Lapland Arctic Creative Record is a new start-up company. The establishment date of this company is 16th June this year. Among 4 missions there are data analysis, collecting and publishing achievements, keeping a virtual museum and a yearly book.

New company is helping local companies (2500+) in the Arctic Circle with business data analysis. The hourly rate is based on the revenue of your company. Company collects and publishes creative achievements that are done in the Arctic Circle. The procedure is similar to that of Guinness World Records. Third aim is to collect and show cases of creative achievements that are done in the Arctic Circle in a virtual museum. Local companies can get guiding in results of business data analysis and by displaying creative achievements records in the yearly book and a virtual museum. At present, company is running by a record entrepreneur, who is looking for business partnerships or a sale at 1+ million euros.

 

 

Riitta Kemppainen-Koivisto