Mapitare – luotettava lappilainen karttasovellus freeride alueille

Posion, Sallan, Kemijärven ja Kuusamon yhteismetsät tarjoavat moottorikelkkailuun reittien ulkopuolisia alueita, joissa pääsee toden teolla ajamaan umpisilla. Yhteismetsien freeride aineistojen julkaisualustaksi on valittu Mapitare Oy:n karttasovellukset. Mapitaren vektoripohjaiset
karttasovellukset toimivat aina luotettavasti ja tarkkuus on todella hämmästyttävä.

Puhelin on paras navigaattori kaikille reiteille. Alkuun puhelimeen tarvitsee asentaa vain Mapitare karttaohjelma ja ladata kaikki haluamat kartta-aineistot. Puhelimen voi helposti asentaa moottorikelkkaan, joko kelkan omaan koteloon tai tankoon asennettavaan erilliseen koteloon, josta
puhelimen ja kartan käyttö onnistuu sujuvasti myös kelkkailun aikana. Mapitaren tarjoamassa kotelossa on huomioitu puhelimen lataus ja sisäinen lämpötila.

Kaikki toiminnot myös offline-tilassa

Mapitare ohjelmiin ladatut vektorikartta-aineistot esitetään alkuperäisellä tarkkuudella ilman mittakaava rajoituksia. Ohjelman, kartta-aineistojen käyttö ja GPS-paikannus onnistuu myös ilman SIM-kortteja tai lentotilassa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ohjelmia voidaan siis käyttää
laaja-alaisesti reiteillä ilman, että tarvitsee murehtia kartta-aineistojen ”tankkauksista”. Mittakaava rajattomuus tarkoittaa myös sitä, että yhteismetsien aineistosta selviää korkealla tarkkuudella se, missä ei saa ajaa, ohjelmien aineistot eivät jätä tulkinnan varaa.

Kaveria ei jätetä! Lisää kivaa ja turvallisuutta reiteille ja umpisille.

Uudessa ranniot.fi palvelussa yhdistyy luotettavaan Mapitare karttaohjelmaan myös kaveri, kalusto ja eläinpaikannukset, sekä hätäpaikannus. Samaan aikaan yhteisessä ryhmässä voi tarkkailla pysyykö kaverikööri kassassa. Kaverin puuttumista ei tarvitse huomata vasta perillä. Ryhmässä oleminen lisää ennen kaikkea turvallisuutta. Ryhmän kesken voi jakaa kartalla reaaliajassa esim.
taukopaikkoja ja ylityspaikkoja, sekä varopaikkoja, joihin ei kannata moottorikelkalla ajaa.

Freeride alueiden lupamyynti tapahtuu yhteismetsästä riippuen joko eraverkko.fi tai varuste.net verkkokaupoista.

 Mapitare:

  • Mapitare perussovellus 19,90 € / vuosi
  • Ranniot 29 € / vuosi / käyttäjä
  • Ranniot sisältää Suomen, Ruotsin ja Norjan maastokartat sekä kaveripaikannuksen.
  • Lisätietoja: mapitare.firanniot.fi