Ranuan Eläinpuisto on muutakin kuin eläimiä

Vuorisusi. Mikä komistus! Ja ihan tuossa lähellä Ranuan eläinpuistossa odottamassa ihastelijoita.  Kuva: Ranuan eläinpuisto.

Eläinpuiston elämä vilkastuu aina kesäisin. Tutustumista varten alueella elää 50 pohjoista ja arktista eläinlajia. Vierailulla saa ajan hyvin kulumaan, kun bongaa lintuja, pien- ja suurpetoja ja nisäkkäitä. Nähtävää ja koettavaa on kaikenikäisille.

Tiger Park ja Farmi

Seikkailupuisto Tiger Park on ripeästä menosta nauttivien taitoreitti. Matkan varrella on liki 10 metrisiä torneja ja matkan varrella voi harjoitella liikeratoja ja hypätä tiikerinloikkaan. Perheen pienemmille on maatilateemainen lasten leikkipuisto Farmi. Perheen pienimmät viihtyvät siellä ja voivat leikkien oppia uusia asioita maatilan töistä.

Perheet voivat nauttia alueella omia eväitään vaikka grillipaikoilla tai varata ruokailun erikseen ravintola Wild Arcticista. Ranuan Eläinpuisto on auki koko kesän päivittäin kello 10-18.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto