Lapland Hotels on vuoden matkailuyritys

Rovaniemen Ounasvaaran Sky Hotel on yksi tunnetuimmista Lapland Hotelsin hotelleista. Kuva: Lapland Hotels.

 

Perheomisteinen yritys ja Suomen suurin yksityinen hotellitoimija Lapland Hotels Oy on palkittu Vuoden Kotimaan Matkailuyritys 2022 -tunnustuksella. Vuoden Kotimaan Matkailuyritys -tunnustus jaetaan vuosittain kotimaiselle matkailualan yritykselle, joka on menestynyt konseptillaan tai osoittaa edellytyksiä menestykselle sekä on luonut uutta tai uudistunut merkittävästi.

Lapland Hotels -ketjulla on 19 hotellia ja 11 000 ravintolapaikkaa eri puolilla Suomea. Näistä Ylläksellä, Levillä, Saariselällä, Rovaniemellä, Oloksella, Luostolla, Kilpisjärvellä, Pallaksella ja Hetassa sijaitsevat hotellit ovat tulleet monelle Lapin kävijälle tutuksi. Lisäksi hotelliketjulla on hiihtokeskustoimintaa Ylläksellä, Luostolla, Oloksella, Pallaksella ja Rovaniemellä. Samaan yritysryppääseen kuuluu Lapland Safaris, joka tarjoaa lomaohjelmaa matkailijoille.

Luontoa ja mystiikkaa

Lapland Hotelsin mukaan pohjoinen on koti, joka näkyy ketjun ilmeessä ja toiminnassa. Hotellien sisustukset pohjautuvat modernisti ja raikkaasti pohjoisen rikkaaseen ja vaihtelevaan luontoon sekä ikivanhojen tarinoiden mystiikkaan. Ravintoloiden makuelämykset loihditaan pitkälti lisäämällä niihin mukaan luonnon raaka-aineita.

– Hienoa saada tällainen arvostuksen osoitus pitkäjänteisestä työstä. Suuri kiitos omille ihmisillemme, jotka ovat jaksaneet viimeiset kaksi vaikeaa vuotta ylläpitää arvojemme mukaista toimintaa ja laadukasta asiakaspalveluasennetta. Olemme ylpeitä lappilaisista juuristamme ja Lapin matkailuun olennaisena liittyvästä asiakaskeskeisyydestä palveluiden kehittämisessä. Vain tämä on mahdollistanut Lapin matkailun ja siitä kumpuavan meidänkin hienon kasvupolun, sanoo tunnustuspalkinnon vastaanottanut Lapland Hotels Oy:n toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Raati perusteli Lapland Hotelsin kirkasta voittoa muun muassa yrityksen pitkäjänteisen työn, voimakkaan kasvun ja rohkeiden investointien näkökulmista. Erityinen huomio kiinnittyi myös ketjun satsauksiin yksityiskohdissa, erottuvan brändin luomiseen sekä palvelun ja tuotteiden korkeasta laadusta huolehtimiseen. Raadissa koettiin, että Lapland Hotels on aidosti tuonut palan Lappia myös muualle Suomeen.

 

Lappilainen