Etänä Lapissa

Jyväskyläläinen Sonja Julkunen (oik.) tekee useamman kerran vuodessa etätöitä Jeesiössä Sodankylässä. Kuva: Alexander Kuznetsov / All About Lapland.

Pitkä etätyöjakso on saanut monet pohjoisen arjesta haaveilevat muuttamaan pitkiksi ajoiksi Lappiin. Etätyö on ollut monelle aikaa, jolloin on päässyt tutustumaan pohjoisen elämäntapaan hieman pitemmäksi aikaa. Silloin on ollut aikaa punnita omia mahdollisuuksia jäädä maakuntaan pysyvästi.

Hyvät kokemukset leppoisan elämäntavan ja työnteon yhdistämisestä Lapin perukoilla on ollut medialle mainio makupala. Some on täyttynyt Lappia hehkuttavia postauksia ja paikallislehdet ovat haastatelleet tulijoita. Jopa TV-sarja syntyi Lappiin muuttaneista.

Liity sinäkin mukaan seuraamaan #etänälapissa tarinoita ja innostu elämänmuutoksesta!

 

Riitta Kemppainen-Koivisto