Kemijärvellä soi 22.-23. heinäkuuta

Pepe Willberg näkyy ja kuuluu Kemijärvellä heinäkuussa. Kuva: Pepe Willberg.

Ahvensalmen kenttä Kemijärvellä kokosi viime vuonna yli 3 000 kävijää, kun siellä musisoi Suomen huippukaarti. Tämän kesän ohjelmisto jatkaa hyväksi havaitulla linjalla ja tapahtuman lipunmyynti on menossa osoitteessa lippu.fi

– Kemijärvi Soi on sympaattinen tapahtuma ja mahtava osoitus siitä, että kun kaupunkilaisten tahto ja voima yhdistyvät, saadaan hienoja asioita aikaiseksi. Olemme kiitollisia kemijärveläisiltä saamastamme tuesta- tämän vuoden festivaali saatiin toteutettua kansalaisadressin ja kaupungin tuella. Tuntuu hienolta palata Kemijärvelle, kommentoi RH Entertainmentin toimitusjohtaja Riki Huhtala.

Kaksi päivää, useita huippuesiintyjiä

Kemijärvi Soi -festivaalin kahdella esiintymislavalla nähdään monipuolinen artistikattaus. Mukana on niin tämän hetken suosituimpia artisteja kuin pitkän uran tehneitä kestosuosikkeja. Esiintyjinä nähdään mm. useita platinaa myyneitä albumeita julkaissut Suvi Teräsniska, syksyn Vain Elämää -ohjelmassa hurmannut suomalais-portugalilainen ABREU, rovaniemeläislähtöinen usealla kulta-, platina- ja triplaplatinalevyllä palkittu Lasse Hoikka & Souvarit, tamperelainen laulaja-lauluntekijä-muusikko Jonne Aaron, lukuisia kulta- ja platinasinglejä vuosien varrella julkaissut STIG, mm. Marraskuu ja 506 Ikkunaa -hiteistään tunnettu Miljoonasade ja kauniista ihmissuhde- ja rakkauslauluistaan tunnettu Pepe Willberg.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

 

Riitta Kemppainen-Koivisto