Enontekiöltä kätevästi Norjan Lyngenfjordiin

Suomen ja Norjan rajapyykki on suosittu matkailijoiden kohde. Uutta alueen yhteistä esitettä esittelivät talvitunnelmissa Enontekiön entinen kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen, Visit Lyngenfjordin hallituksen puheenjohtaja Svein Eriksen, yhteisen karttahankkeen vetäjä Kaisa Kasemets sekä Visit Lyngenfjordin matkailupäällikkö Georg Sichelschmidt. Kuva: Marie Baird / Visit Lyngenfjord.

Enontekiö ja Visit Lyngenfjord ovat laatineet karttaesitteen, joka kertoo Kilpisjärvestä ja Norjan Lyngenfjordista yhtenäisenä matkakohteena.

Tunnetuimpia kohteita alueella ovat Kilpisjärven suurtunturit sekä Lyngenfjordin vuonot ja vuoret. Esitteessä tuodaan esille myös matkailijoille sopivia alueen aktiviteetteja. Näin halutaan tuoda matkailijoille tiedoksi, että on helppoa vierailla kahdessa maassa yhdellä reissulla. Karttaesitteen saa paperiversiona ja sen voi ladata molempien alueiden verkkosivuilta. Tässä esite Visit Lyngenfjorden sivulta:

https://www.visit-lyngenfjord.com/brochure/cross-border-kilpisjarvi-lyngenfjord

 

Riitta Kemppainen-Koivisto