Airan hoidoista hyvinvointia

Aira Peiposen (toinen oik.) luotsaama Kauneus- ja Terveysklinikka Lisa toivotti ryhmän naisia tutustumaan yrityksen palveluihin. Nataliia Knight (toinen vas.) sai hoitoa kynsille ja kiinnostui myös kasvojen hoitopalveluista.

Tapanani on ollut sanoa, että naiset ovat niitä, jotka pitävät kodin pystyssä ja kunnossa. Miehet tekevät kuitenkin myös mahtavaa työtä tässä asiassa. Sukupuolesta riippumatta joskus se kuitenkin tuntuu raskaalta ja löydämme itsemme kotitöiden parista huomaamatta ottaa aikaa itsellemme.

Kevään ajan olemme naisporukalla luoneet mielekästä hyvinvointia yhdessä. Olemme esitelleet vuoron perään asioita ja tekemistä, joka on itseä kiinnostanut ja jota on voinut toisille neuvoa ja ohjata. Tavoitteemme on ollut luoda hyvinvointia, kauneutta, terveyttä ja liikuntatottumusta, johon kaikki kykenevät, omilla ehdoillaan.

Ohjasin muille tuolijumppaa ja arjen Fitness taitoja pääkirjastolla. Siinä sivussa olen oppinut meditaatiota toisen kodissa, dabke-tanssia asukastuvalla, tutustunut Lady Line kuntosalin mahdollisuuksiin ja retkeillyt Vikakönkäällä, oppinut uimista. Hoksasin, että Rovaniemellä on paljon hyvinvointipalveluita, joista en ollut kuullutkaan.

Aira Peiponen Kauneus- ja Terveysklinikka Lisasta oli yksi yrittäjä, joka otti meidät vastaan tutustumaan heidän palveluihinsa. Tervetuliaisiksi meille tarjottiin terveellistä ja raikasta smoothietä, tuoreita taateleita ja tomaatti-juusto-basilika herkkuja. Saimme valita räätälöityyn hintaan joko kynsienhoidon ja lakkauksen, silmänympäryshoidon tai kokeilla intialaista päähierontaa. Samalla itse yritys ja kosmetologit, esteettinen tila ja yrityksen palvelut tulivat tutuiksi. Kynnys astua sisään uudemman kerran on nyt paljon matalampi. Olen varma, että jatkossa arkeeni kuuluvat Vesihiisi uimahallissa vesijuokseminen ja pääkirjaston tilojen käyttö paljon monipuolisemmin. Myös kuntosalille taisin saada uuden liikuntapureman.

Teksti ja kuva: Olivia Kumpula

Pääset lukemaan Lappilaisen täältä