Yliopiston opiskelijoiden vilkas sielun elämä

Lapin yliopiston opiskelijat kertovat blogissaan, millaista opiskelijaelämä on. Tarinoita kirjoittavat eri koulutusalojen opiskelijat ja silloin otetaan kantaa, kommentoidaan ja suositellaan. Väliin kerrotaan muistakin asioista, kuten vapaa-ajan vietosta. Ja keväästä. Silloin uudistutaan, palaudutaan talvesta, ehkä jo valmistellaan mieltä syksyyn.

Tekstit päivittyvät tiuhaan ja kuvat tukevat kerrontaa. Mukana on aforismeja ja mekkoja. Kesän tullen odotukset ovat lomailun lisäksi kesätöiden saamisessa. Rahaa tarvitaan. Tuorein bloggaus on video, joka kertoo selkeästi myös kansainvälisten opiskelijoiden riemun pohjoisen sivistyskaupungissa. Avantoon on mentävä, lunta piisaa ja mikä parasta: postaus päättyy merkintään P.S. I got a job for the summer!

Mieli on avoinna osoitteessa: http://lapinyliopisto.blogspot.fi/