Porosipsi – onnellisen poron lihaa keskeltä ei yhtään mitään

Villiporo Saijan kylästä on alkanut valmistamaan poronlihasta herkullisia sipsejä.

Sipsit ovat leppäsavustettua ja ilmakuivattua 100 % poronlihaa. Valmistuksessa ei käytetä lisäaineita ja tuote on myös laktoositon ja gluteiiniton. Silti Porosipsi on erittäin maukas, poron maun tunnistaa heti ja jälkimaku säilyy pitkään. Suolaa toki tuotteessa on reilusti, mutta missäpä hyvässä ruuassa ei olisi.

Pohjois-Sallan paliskunnan porot ovat onnellisia poroja ja ne tulevat toimeen omillaan. Poroja ei ruokita eikä tarhata ja ne löytävät kaiken tarvitsemansa ravinnon itse luonnosta.porosipsi-002

Kesän aikana poro nauttii jopa 300 erilaista kasvia ravinnokseen. Tämä on yksi syy miksi liha on niin maukasta ja myös terveellistä. Poronliha on vähärasvaista, kivennäis-ja hivenainepitoisuudet ovat korkeampia kuin muilla lihoilla. Porosipsi on yksi helppo tapa ottaa tätä herkkua mukaan vaelluksille, retkille tai vaikka välipalaksi. Porosipsi on myös loistava tuliainen ulkomaan matkoille. Tuote on pakattu 25g ilmatiiviiseen pussiin, jossa sipsit säilyvät pitkään.

Jos haluat erottua joukosta, niin tätä ei löydy joka kaverin repusta – vielä. Porosipsejä on myynnissä mm. K-marketeissa ympäri Lappia.
Lisätietoa: www.facebook.com/porosipsi