Haasta itsesi Pyhän sporttisissa tapahtumissa

Kuvateksti: Elokuussa kisataan Pyhällä juoksemalla Tunturimaraton, johon kuuluu perinteisten matkojen lisäksi myös 60 km tunturiultra. Kuva: www.pyha.fi

Pyhän tunnetuin kesätapahtuma on Pyhä Unplugged. Sitä vietetään jälleen 4.-7.8. ja tapahtuma tarjoaa huikean artistikattauksen ainutlaatuisessa ympäristössään Aittakurussa, Tajukankaalla, tunturin huipulla ja alueen ravintoloissa.

Tunturimaraton kutsuu juoksijoita

Seuraavana viikonloppuna 13.-14.8. juostaan Pyhän Tunturimaraton. Juoksumatkaksi voi valita 43 km:n tunturimaratonin, 21,5 km:n tunturipuolikkaan tai uutuutena 60 km:n mittaisen tunturiultran. Osallistua voi ilman aiempaa kokemusta ja taittaa valitsemansa matkan omalle kunnolle sopivalla vauhdilla.

Syyskuussakin liikutaan

Sporttiset tapahtumat jatkuvat Pyhä Extremerun Bootcampin merkeissä 13.-17.9. Koko kansaa liikuttavassa tapahtumassa harrastajat treenaavat ja pitävät hauskaa Bootcampillä sekä leirin huipentavassa Kovimmista Kovin kisassa 17.9., johon kaikki myös ilman aiempaa kokemusta ovat tervetulleita. Naisten ja miesten sarjojen voittajat saavat palkinnoksi kahden hengen Pyhän pitkän tunturiviikonlopun, jonka voi käyttää tulevan talven aikana.

17.9. on myös koko perheen seikkailutapahtuma RuskaRace. Silloin pääset haastamaan itsesi, perheen, kaverit tai työporukan maastopyöräilyssä, patikoinnissa ja melonnassa. Tarvittavat varusteet tulevat kisajärjestäjältä.

RuskaSwing tapahtumaa vietetään 1.-3.9.  ja 10.9. Lucky Ranchilla Pyhäjärven kylässä pidetään Ruska Western Show. Kyseessä on kansainvälinen lännenratsastuskilpailu, jossa ratsastetaan monipuolisesti useita SRL:n ja AQHA:n kilpailuluokkia.

Tarkempia tietoja Pyhän menoista www.pyha.fi