Maaritin pää pilvissä

Riitta Kemppainen-Koivisto

Maarit on seikkailija, joka etsii halpoja lentoja ja hyviä kilpailuja. Taustalla on reissailua 28 maassa ja vaihto-opiskelujakso Islannissa. Bloggaaja on lämmennyt myös kotimaan matkailulle, rakastaa roadtrippejä koti-Sodankylästä mihin vain ja koska vain.

Blogissa kierrellään matkoilla, aistitaan tuntemuksia ja ryyditetään tarinaa kiehtovilla kuvilla. Bloggaaja jakaa tarinoitaan ja kuvia myös Instagramissa, Bloglovinissa ja Facebookissa. Heinäkuista tunnelmaa on Hillahulluus- postaus.  Siinä pohditaan, miten marjastus saattaa saada kuumeisen piirteen, joka panee jahtaamaan jänkä toisensa jälkeen, kunnes SE oikea marjajänkä löytyy.

Jos haaveilet matkustamisesta tai miten reissuistaan kerrot muille, niin tästä blogista kannattaa ottaa mallia. Hillahullut voivat aloittaa tästä: http://www.rantapallo.fi/paapilvissa/2016/07/19/hillahulluus/