Luksustelttailua Muoniossa

Kuvateksti Tunturi-Lapissa matkailijat kokevat uskomattoman luonnon ja erämaan, jollaista ei oikeasti ole muualla Euroopassa juurikaan jäljellä. Lisäksi täällä Muoniossa meillä on tutkitusti maailman puhtain ilmanlaatu, hehkuttaa Hanna-Mari Talvensaari. Kuva: Harriniva Hotels Safaris.

Talvella suuren suosion saavuttanut Aurora Glamping houkuttelee nyt myös kesämatkailijoita Muonioon. Lappilainen Harriniva Hotels & Safaris nostaa telttailun uudelle tasolle – luksusoloista tinkimättä.

Aurora Dome on Harriniva Hotels & Safaris perheen kesäuutuus, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen yöpyä Lapin yöttömässä yössä. Tämä luksustelttailuun lukeutuva majoitus on tällä hetkellä ainoa luokkaansa Suomessa ja pohjoisessa Euroopassa.

– Matkailijat etsivät uusia ja omintakeisia paikkoja majoittua keskellä luontoa, mutta kuitenkin palveluiden läheisyydessä. Luonnossa tekeminen ja erämaahan tutustuminen kuin myös luonnon ilmiöt kuten keskiyön auringon näkeminen ovat niitä asioita, joita asiakkaamme odottavat matkaltaan Lappiin. Nyt asiakkaat hakevat erämaakokemusta ripauksella luksusta, ja tämän haluamme tarjota heille. Glamping eli luksustelttailu yhdistää ulkoilun, luonnon ja ylellisyyden, kertoo myynti- ja markkinointipäällikkö Hanna-Mari Talvensaari Harrinivasta.

Aurora Domessa voi nauttia keskiyön auringosta ja ympäröivästä kesämaisemasta Torassiepin rannalla. Kahden hengen domet ovat varustettu hotellitasoisin mukavuuksin ja sisustus muodostuu lappilaisista elementeistä.