Instagram vaikuttajia Saariselällä

Instagram vaikuttajien kuviin Saariselältä voi ihastella Instagramissa tunnisteella #inarinightlessnight. Kuva: Vesa Toppari.

Kansainvälisen valokuvaustapahtuma Nightless Night Endless Light valokuvasatoa pääsee ihastelemaan Instagramissa. Suloisessa suvessa kuvattiin yöttömän yön aurinkoa Kiilopään huipulla.

Australian ensimmäinen ammattilais-instagrammaaja Lauren Bath (@laurenepbath) vieraili nyt kolmatta kertaa Saariselällä, tällä kertaa päämääränään jakaa sosiaalisen median tietouttaan osallistujille.

Lisäksi työpajoja vetivät Konsta Punkka (@kpunkka) ja Pertti Turunen. Punkka on ehkä tämän hetken suosituin suomalainen instagrammaaja, seuraajia hänellä yksistään on 740 000. Turunen on tunnettu paikallinen valokuvaaja, jonka kuvissa arktinen valo pääsee oikeuksiinsa.

Tapahtuma on osa Arctic Light International Events -tapahtumahanketta, jonka tarkoituksena on kansainvälisten tapahtumien kehittäminen ja lisääminen Inari-Saariselkä matkailualueella. Kaksivuotinen hanke on saanut rahoitusta Lapin liiton ohella Elinkeinot & kehitys Nordicasta sekä Inari-Saariselkä Matkailu Oy:stä.