Simerockissa Suomen suosituimmat artistit

JVG villitsee Simerockissa 2 vuoden tauon jälkeen, vuoden yhtyeeksi valittu kaksikko on tällä hetkellä suositumpi kuin koskaan.

Järjestyksessään 13. Simerock juhlitaan 12.–13. elokuuta Rovaniemen Ounaspaviljongilla.

Lapin suurin festivaali keräsi viime vuonna 24 000 silmäparia ja on vaivihkaa noussut Suomen 15 suurimman festivaalin joukkoon. Tälle vuodelle on kiinnitetty kaikki maamme suosituimmat esiintyjät.  Mm. Cheek tekee kesän ainoan Lapin keikkansa juuri Simerockissa lauantaina. Perjantai-illan päättää itseoikeutetusti kaupungin oma poika Antti Tuisku.

Kaikkien aikojen kattauksessa ovat mukana myös Hartwall Arenan keväällä kahdesti täyttänyt JVG, Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi kruunattu Sanni, teinisensaatio Robin sekä uutuutena maailman kovimmat ysärijyystöt E-Typen johdolla.

– Nyt on kovin ohjelma koskaan Simerockin historiassa ja se on vertailukelpoinen minkä tahansa festivaalin kanssa. Ja kyllähän rovaniemeläiset sen on tajunneet, liput liikkuu kovempaa kuin koskaan, fiilistelee festivaalijohtaja Sime Yliaska.

Lista kokonaisuutena on vaikuttava: Cheek, Antti Tuisku, JVG, Sanni, Robin, Mikael Gabriel, Teflon Brothers, Simerock Goes 90´s (E-Type, Basic Element, Günther & The Sunshine Girls), Roope Salminen & Koirat, Aste, Nikke Ankara, Aurora, Evelina, Ollie, Vilma Alina, Lucas, Younghearted, Eevil Stöö, Tuuttimörkö, The Second Level, Yas Lo (TAN), DJ Spinny, Stepa & Are & DJ Massimo, DJ Luoma, Sane, Jaron ja Istala, Negatiiviset Nuoret, Teksti -TV 666, Talonpoika Lalli, The Backstabbers, Malla Collin, MC Sampo Kaulanen sekä Bile-Dani.

Cheek_2013_TanuPerintö

Cheekin viime kerrasta Simerockissa on vierähtänyt jo 3 vuotta, väliin mahtuu 2 loppuunmyytyä stadionkonserttia ja niin ikään loppuunmyyty 15 jäähallin kiertue.