Scandinavian HUNKS hurmaa Puuman Jänkhäjuoksussa

Scandinavian Hunks tarjoaa neljän miehen voimin silmänruokaa ja viihdykettä Puuman Jänkhäjuoksuun osallistuville Teerenpesässä. Tapahtuman järjestää Saariselkä on POP ry. Kuva: www.scandinavianhunks.com

Leikkimielinen Puuman Jänkhäjuoksu urheillaan jo toisen kerran Saariselällä 20.8.
Reitti on 10 km pitkä, joka kulkee Saariselän kylällä keskustassa, maastossa hiihtoladun pohjaa ja jopa jänkääkin on pätkä tarjolla. Taipaleella voi joko juosta kunnon hikilenkin, hölkätä tai sauvakävellä, tyyli on vapaa.

Startti laukaistaan Jytinäviikonloppuna Ravintola – Pub Teerenpesän pihalta lauantaina klo 14. Samoissa maisemissa on myös maalialue.

Ulkoilijoiden kannattaa tulla paikalle kuitenkin aikaisemmin, jotta jokainen saa mukaan Puumapaidan ja arpanumeron juoksuun ja liikkeelle päästään ajoissa.

Alkuverryttelyt vetää suositun Scandinavian Hunks tanssiryhmän jäsenet, ja saattaapa joku heistä joutua jänikseksi Puumien jahdattavaksi metsään.

Huikeita palkintoja

Koitoksen jälkeen arvotaan huikeat palkinnot Ravintola – Pub Teerenpesän tanssipuolella. Samaan syssyyn on tarjolla silmänruokaa, kun osallistujat saavat nauttia Scandinavian Hunks -tanssiryhmän esityksestä. Ilta jatkuu Teerenpesässä Kuumalla Puumadiscolla.

Puuman Jänkhäjuoksussa on taas tarjolla huikeita palkintoja. On upeita arvokkaita lahjakortteja, Kakslauttasen igluyö, rinnepäivä, hiihdonopetusta, hierontaa ja herkutteluhetkiä sekä Kiilopään hotelliyöpyminen kahdelle kaikilla herkuilla.

Scandinavian Hunks on suomalainen miehistä koostuva showtanssiryhmä.

Hunksien toiminta alkoi vuonna 1998, jolloin viisi miestä perusti tanssiryhmän. Ryhmä viihdytti vuoteen2003 asti, jolloin mukaan otettiin kuusi nuorta miestä lisää. Heti toiminnan alusta esitysten myynti lähti kovaan nousuun, ryhmä ja sen jäsenet ovat saaneet osakseen runsaasti huomiota myös eri medioissa.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset [email protected]. Majoituksen viikonlopputapahtumaan voi varata osoitteesta www.saariselka.com