Hyvinvointimessuilla missejä ja muotia

Elli Ojala on yksi viidestä missifinalistista. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkiaan 14.10. klo 21 saakka sähköpostitse [email protected] Kuva: Miss Pohjois-Suomi Beauty

Rovaniemellä lokakuun 15.–16. päivinä järjestettävä Arctic Wellbeing -tapahtuma tarjoaa Santasportissa mittavan kattauksen paikallista muotia ja kauneutta. Catwalkilla nähdään sekä yrittäjäleidejä että pelinaisia WoVosta ja Ropsista. Lavalla pyörähtelevät myös Miss Rovaniemi 2016 -kisan ehdokkaat. Missimittelön finaali ratkotaan messuareenalla lauantaina klo 17.

Ensimmäistä kertaa Rovaniemellä järjestettävien Arctic Wellbeing -messujen takana on Rovaniemen Yrittäjänaiset ry, jonka 150-jäseninen naisjoukko on uurastanut jo pari vuotta hyvinvointitapahtumansa parissa.

Muotinäytökset nähdään molempina päivinä. Luvassa on paljon hyvän olon ohjelmaa rentoutushetkistä teemallisiin tietoiskuihin sekä huippupuhujien luentoihin.

Missi on Rovaniemen pr-nainen

Miss Rovaniemi on muodin, matkailun ja kaupan oma pr-nainen. Freelancerina keikkailevan Miss Rovaniemen voi mikä tahansa matkailun tai kaupan alan taho tilata erilaisiin esittely-, asiakaspalvelu- tai pr-työtehtäviin. Myös yksityiset ja yhdistykset, jotka järjestävät tapahtumia, ovat Miss Rovaniemelle tervetulleita yhteistyökumppaneita.

Miss Rovaniemi 2016 finalistit: 1. Miia Kvist, 25-vuotias koulunkäynnin- aamu ja iltapäivätoiminnanohjaaja. 2. Safije Alili, 19-vuotias tekstiili-ja vaatetusalan opiskelija. 3. Paula Spets, 22-vuotias kokki. 4. Liisa Reinola, 21-vuotias liikunnanohjaajaopiskelija. 5. Elli Ojala, 25-vuotias puheterapeutti.

Miss Rovaniemi 2016 – yhteistyökumppanit: Arctic Wellbeing-messut, JaSie, Junkstory, Eeva Maria Palola, Tmi Anniina Tapio, Youtube-kanava SARRA sekä Cosmopharma ja Mallitoimisto Matine.