Maailman joulu -konsertti Posiolla 17.11.

Joulutunnelmiin päästään Posiolla 17.11. Kuva: Simnot

Seitsenhenkinen Simnot- yhtye koostuu energisistä tšerkassylaisista muusikoista ja laulajista. Ryhmä esittää a cappella -musiikkia, jossa ei ole säestystä (a cappella) eikä muita kuin lyömäsoittimia. Ukrainalaisen yhtyeen ohjelmistossa on luvassa jazzia, poppia, kansanmusiikkia, klassista sekä omia sävellyksiä. Lähes kaikki musiikki on yhtyeen itse sovittamaa.

Konsertissa kuullaan joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka kaikki esitetään pääosin niiden alkukielillä.

Yhtye esiintyy Lomakeskus Himmerkin Joutsensalissa 17.11. klo 19. Tilaisuuden järjestää Posion kunnan kulttuuritoimi yhteistyössä Ukrainan kansainvälisen kulttuurikeskuksen kanssa.