Posiolaiset mukaan hyvinvointikampanjaan

Posiolaisille tarjotaan pitkin vuotta mahdollisuus kohottaa kuntoaan. Kampanjaa suojelee Mikko ”Peltsi” Peltola. Kuva: Juha Korhonen

Puoli vuotta kestävä hyvinvointikampanja kannustaa posiolaisia liikkumaan enemmän, voimaan paremmin ja syömään terveellisemmin. Kampanjan suojelijana on itsekin elämänmuutoksen tehnyt Mikko ”Peltsi” Peltola.

Hyvinvointikampanja alkaa 11.4. ja kestää 9.11. asti ja on suunnattu kaikille posiolaisille. Tarjolla on kuusi liikuntatapahtumaa, asiantuntijaluentoja, verikokeita ja kuntotestejä. Lisäksi on mahdollista saada ravintovalmentajan ohjausta terveellisempään ruokavalioon.

Startti 11.4.

Kampanjan suojelija Mikko ”Peltsi” Peltola isännöi kampanjastarttia 11. huhtikuuta Posion valtuustosalissa. Peltola kertoo starttitapahtumassa oman tarinansa siitä, miten hän löysi liikunnallisen elämäntavan. Tilaisuudessa on lohikeittotarjoilu.

– Posio liikkuu -hyvinvointikampanja on hyvä piristysruiske Posion tapahtumakirjoon. Kampanjan myötä tulee uusia hyvinvointia tukevia tapahtumia, jotka ovat erittäin tervetulleita. Tapahtumien monipuolisuus ja kaikelle kansalle -periaate on hieno asia. Tähän kampanjaan kannattaa kaikkien posiolaisten osallistua omien kykyjensä mukaan, kannustaa Posion vapaa-aikasihteeri Antti Häkämies.

Aktiivisuudesta palkitaan

Terveemmän elämän ja parantuvan hyvinvoinnin lisäksi posiolaisia motivoidaan liikkumaan erilaisilla kannustimilla. Posiolaisia palkitaan aktiivisuudesta ja innostuksesta eri tavoin, mm. elämyksellinen matkalahjakortti on luvassa.

Kampanjan järjestää Coronaria.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä