Yritykset yhteistyössä

Mainoskuvauksissa malleina toimivat Simerock promoottori Sime Yliaska ja Life by S bloggari Sanna Pesonen. Kuvan kukkakimpun toteutti Kukka-Aitta. Kuva: Maarit Vento.

Maskeeraaja EA/parturi-kampaaja Tarja Ylianttila muutti viime vuoden lopulla 20 etelässä vietetyn vuoden jälkeen kotikonnuilleen Rovaniemelle. Aika pian muuton jälkeen lapsuuden ystävät Maarit Vento ja Tarja tapasivat ja alkoivat oitis ideoimaan yhteistyötä.

Uutta syntyy yhdessä

Maarit Vento on toiminut edustajana kosmetiikkafirma Oriflamessa reilun vuoden ajan ja tehnyt laajasti yhteistyötä eri yritysten kanssa. Nyt on ehditty meikata Oriflamen edustajia, saatu henkilökohtaista opastusta ja aloitettu mainoskuvaukset.

– Meillä on yhteistyökumppaneiden kanssa kohtaamisia, joista syntyy uutta. Yhdistimme mainoskuviin Simerockin Samuli Sime Yliaskan, Kukka-Aitta liikkeen kukat, Life by S. blogia pitävän Sanna Pesosen ja Tarja Ylianttilan taidokkaat meikit ja kampaukset, kertoo Maarit Vento uudesta yritysyhteistyöstä.

Seuraavana aluevaltauksena koulutus

Yhteistyö on alkanut myös koulutuksen saralla. Maarit Vento tilasi Tarjalta opetusta omalle Oriflame- tiimilleen ja asiakkailleen meikkaamisesta ja ihonhoidosta. Tiedetään, että pohjoisesta etelän koulutuksiin lähteminen tulee kalliiksi, joten naisilla virisi idea viedä koulutus paikan päälle, antaa henkilökohtaista koulutusta ja ottaa koulutettavan toiveet huomioon.

Tarja Ylianttilalla on vahvaa kokemusta elokuvan teosta ja maskeeraajien kouluttamisesta.

– Harvoin saadaan näin rautaista ammattilaista tänne kouluttamaan ja vielä tavallaan kotiin tuotuna, kehuu Maarit uutta yhteistyökumppaniaan.

Kampaajien luo suoraan

– Kauempana oleville kampaajille on todella kätevää, kun kevään ja kesän morsiamet, valmistujat ja muut juhlijat voisivat ottaa koko paketin samasta paikasta. Upeat kampaukset ja meikin, johon on saatu hieman syventävämpää oppia kuin mitä normaali ehostuskoulutus pitää sisällään, kertoo Maarit koulutuksesta.

Koulutus toteutetaan yhteistyönä ja koulutettava saa henkilökohtaisen opetuksen juhla- tai kauneusmeikkiin. Lisäksi tulee kirjallista materiaalia sähköisessä muodossa ja tuotteista saa starttipaketin, jolla voi jo toteuttaa opittuja taitoja. Lisäksi koulutuksesta saa diplomin ja kuukauden sähköisen tuen.

Lisätietoja ja koulutuksen infopaketin voi tilata osoitteesta [email protected]

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä