ADVERTORIAALI: LADY TAXI puki palvelun keltaiseen

Lady Taxista on tullut asiakkaille kotoisa ja tuttu ja nyt sen erottaa hyvin katukuvasta. Kuva: Outi Huttunen

ADVERTORIAALI eli toimituksellinen ilmoitus

Uuden kuosin saanut Lady Taxi erottuu positiivisen pirteänä ja erilaisena taxina

Rovaniemen kaupunkikuvassa. ”Ajatus näkyvyyden ja brändin vahvistamisesta on ollut koko ajan mielessä, mutta kevättä kohti uudistus oli otollinen samalla, kun saimme nettisivut ja uuden, hymyilevän ja ystävällisen naiskuljettajan tiimiimme. Asiakkailta on tullut valtavan hyvää palautetta uudistuksesta. Nyt Ladyn erottaa jo kaukaa ja on helppo kutsua luokse”, iloitsee taksiyrittäjä Outi Huttunen. Lady Taxi on saanut uudistuksen myötä ulkopuolisia kyselyitä brändiin liittymisestä. ”Olen erittäin avoin kaikelle asialliselle yhteistyölle, sillä joukossa on voimaa, kun vuoden kuluttua alan tilanne muuttuu ja kukaan ei oikein tiedä kuinka lujaa mennään ja mihin suuntaan”, naurahtaa Huttunen. ”Tietysti toivon, että yritykseni laajenee syksyllä ja saan Ladyn kyltin alle lisää autoja. Olivatpa ne sitten omia tai yhteistyökykyisiä yrittäjiä. Vaateena tietysti naiskuski, vaikka yrittäjä itse olisikin miespuolinen. Tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä eikä Lady pelkää sitä.”

Kotoisa ja tuttu

Lady Taxin käyttäjiksi ovat muodostuneet paljon lentävät asiakkaat, nuorekkaat ja menevät miehet ja naiset sekä ikäihmiset, jotka eivät ole oikeutettuja yhteiskunnan tukemiin kyyteihin. ”Kaupungissa on paljon pirteitä ikäihmisiä, jotka haluavat päästä itse hoitamaan asioitaan ja kulkea silloin, kun he itse haluavat. Kyydistä vain on pula, eivätkä he halua häiritä sukulaisia tai ystäviä. Useat eivät tiedä miten taksin kanssa toimitaan, vieras kuljettaja on monelle kynnys, kun kyseessä on henkilökohtaisiakin asiointeja” valottaa Outi ja jatkaa ” Taksilla kulkeminen ei oikeasti ole kallista. Rovaniemellä kaikki taksit ovat turvallisia, mutta Lady Taxista on tullut asiakkaille kotoisa ja tuttu. Tilaaja juttelee tutusti suoraan kuljettajan kanssa, ei keskuksen, ja tämä on monelle tärkeä asia. Iäkkäämpi asiakas haetaan kotiovelta ja varmistetaan yhdessä, että kaikki tarvittava on mukana. Palvelu on aina tärkeää, mutta Ladylla se kuuluu oikeasti samaan hintaan ja myös näkyy. Suurin osa asiakkaista on ottanut tavaksi tilata Lady ennakkoon sovituksi ajaksi. Silloin huoli ja jännitys taksin tulosta ajoissa on mielestä pois.”

Yksityinen taxi

Lady Taxi ei kuulu minkään tilauskeskuksen alaisuuteen vaan toimii yksityisesti suoratilauksena. Tämän vuoksi Ladylle soittaminen on muutamia euroja halvempaa. Pienenä huolenaiheena Lady näkee Sote ja Kela kyydit, joita yritys ei toistaiseksi hoida. ”On outoa, että autoilija joutuu omasta pussistaan tukemaan kyseisiä kyytejä antamalla aika suuriakin prosentuaalisia alennuksia maksajataholle. Siinä aika pian paukkuu yrittämisen kate. Maksujen saanti voi viipyillä, kyytien kohdentaminen ja järjestelmät tuntuvat ontuvan. Asiakkaat joutuvat odottamaan ja veronmaksajat eivät ainakaan säästä. On erittäin ymmärrettävää, että kyydit ovat suurelle osalle, varsinkin maaseutuautoilijoille, suoranainen elinehto. Tiedän, että markkinoilla on olemassa neutraaleja palvelun tarjoajia, jotka hoitavat välityspalvelun objektiivisesti. Olen käynyt tutustumassa näihin. Uuden teknologian avulla nämä toimijat voivat kustannustehokkaasti välittää kyytejä ja jopa yhdistellä niihin pieniä tavarakuljetuksia tarvittaessa. Näillä keskuksilla ei ole minkäänlaisia sidoksia taksiyrittäjiin, jolloin keskukset voivat toimia puolueettomasti mahdollistaen alueellisen korkean palvelun sekä hyvän taksien käyttöasteen. Sehän on yksi tärkeimpiä tavoitteita ja tekijöitä taksiyrittäjälle. Tällainen puolueeton toimija voisi valjastaa ihan kaikki Rovaniemen ja ympäristön taksit hoitamaan näitä kyytejä. Säästöjä syntyisi huomattavasti enemmän, kuin nykykäytännöllä ja yrittäjien kilpailuttamisella, laatu olisi korkea ja asiakkaat saisivat parasta mahdollista palvelua taksien puolelta”

Lady Taxi odottaa innolla jälleen loppuvuoden sesonkia, sillä Ladyn uusi kuosi on kansainvälinen ja varmasti tuttu turisteille. ”Pitää vielä vahvistaa, että ihan kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita Ladyn kyytiin. Myös ne mietteliäät miehet voivat rohkeasti tilata kyydin” vinkkaa Outi hymyillen.

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä

Mainos

https://fi-fi.facebook.com/ladytaxiroi/