Puustellin keittiöt kysyttyjä

Keraaminen taso ja trendikäs puuovi miellyttävät silmää. Aamiaiskaappi on tullut jäädäkseen, sillä koko keittiön pienet kalusteet saadaan tarvittaessa ovien taakse piiloon. Puustellin mallia esittelevät Jari Anttonen ja Marika Nevala.  

Oman kodin rakentajille keittiö on yksi tärkeimmistä kodin oleskelupaikoista, jossa koko perhe haluaa viihtyä. Keittiöt ovat myös tärkeitä kodin investointeja, ja valinnanvaraa on niin varusteissa kuin väreissäkin.

Rovaniemen uusittu Puustelli Aittatiellä tuo niin uuden kodin kuin remonttia kaipaavan asukkaan nähtäville helposti havainnoitavia keittiö- ja kylpyhuoneratkaisuja. Asukkaiden tulee ensin yhdessä pohtia ja listata ylös toiveet, mitä kotinsa uudistamiselta odottavat ja millaisia asumista helpottavia ratkaisuja sinne halutaan.

– Suunnitteluun kannattaa antaa aikaa. Monelle modernit keittiökoneet ja materiaalit ovat entuudestaan tuntemattomia ja moni yllättyy, miten helppohoitoisia ja toimivia uudet keittiökalusteet ovat, kertoo Jari Anttonen Rovaniemen Puustellista.

Aittatien Keittiöremonttipisteessä on nähtävillä malleja keittiö- ja kylpyhuoneremonttia suunnitteleville.

– Puustellin palveluun kuuluu kaikki remontointiin liittyvä saman katon alta. Meidän kauttamme voidaan hoitaa kaikki sähköistä putkistojen uusimiseen ja kalusteiden vaihtoon, selvittää Marika Nevala Puustellin konseptista.

Avaruutta, tummaa ja vaaleaa

Keittiön kestotrendejä ovat jo vakiintuneet toiveet siitä, että tilan tulee olla avara, valoisa sekä sävyltään vaalea. Kaapistoja tulee olla riittävästi, mieluummin enemmän kuin liian vähän.

– Tammipuu ja tumma pinta ovat myös muodissa ovissa ja tasoissa, yleensä halutaan yksinkertaista ja selkeää linjaa. Aito puu pitää aina pintansa, kuten aidot materiaalit muutenkin kiinnostavat asiakkaita.

– Kun remontteja suunnitellaan, yleensä toivelistalla on ensimmäisenä keittiö ja seuraavana kylpyhuone. Nämä kun saadaan valmiiksi, on helppo siirtyä muita huoneita remontoimaan.

Koko Lapin alueella toimiva Puustelli tarjoaa palveluita Ranualta Utsjoelle asti. Usein asiakas perehtyy remontin mahdollisuuksiin netin kautta ennen kuin tulee vierailemaan liikkeessä.

– Keittiögalleria.fi osoitteessa on yli 400 valmista keittiötä, joista on hyvä ottaa mallia oman keittiön tekoon. Kun kaipaa koko kodin remonttia, Puustellin sivustolta löytyy valmis konsepti remontin hoitoon, jossa yhdellä laskulla saa selville kaikki kustannukset.

Osoitteessa Aittatie 1 sijaitseva Rovaniemen Puustelli uudisti liikettään talven aikana. Kehittyvä ja laajeneva Lampelan alue on muuttumassa muutamassa vuodessa tiheään asutuksi alueeksi, jossa palvelut ovat lähellä.  Seutu on myös isojen liikkeiden keskittymä, johon on helppo sukkuloida kauempaakin ja parkkialueita riittää.

Millä mielellä olette mukana Rakentajamessuilla?

– Rakentajamessut on ainoa suuri vuosittainen messutapahtuma Lapissa, jossa on koolla rakentamisen ammattilaiset. Olemme joka vuosi mukana, tänä vuonna tuomme näytille uutuuksia ovimalleista ja tasoista.

Kuvat: Riitta Kemppainen-Koivisto

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä