Monialainen Furimax palvelee Sodankylässä

Yrittäjät Jukka Willman (vas) ja Niko Willman luotsaavat Sodankylän Furimax perheyritystä. Keskellä oranssissa takissa vastaava mestari Teijo Jaakola.

Sodankylässä toimiva Furimax Oy on perheyritys. Yritys valittiin huhtikuussa tekemään Sodankylän kunnalle tuntitöinä korjaustöitä, kun kunta kilpailutti omassa suorassa omistuksessa oleviin kiinteistöihinsä tuntihinnoin tehtävät rakennus- ja korjaustyöt ja kiinteistönhuollon aputyöt. Neljän yrityksen joukosta Jukka Wilmanin johdossa toimiva Furimax täytti kaikki kilpailutuksen ehdot.

Täyden palvelun huoltoa

Furimaxin toimialaa ovat kiinteistöjen hoito, siivous, huolto ja kunnossapito sekä saneeraus- ja korjausrakennustehtävät.

– Nuohous on yksi tärkeä toimi, ja puhdistamme myös ilmanvaihtokanavat sekä hoidamme säädöt ja mittaukset.  Aspestia vielä löytyy tietyn vuosikymmenen rakennuksista, ja tätä varten teemme kartoituksia ja purkutöitä, kertoo Wilman perheyrityksen töistä.

Palvelusopimuksia ja tilaustöitä

Vesivahinkotyömaata hoitamassa Furimaxin työntekijä Keijo Tarvainen.

Sodankylän kunta on yksi taho, jonka kanssa on solmittu palvelusopimus. Vaativia erikoistyötehtäviä hoidetaan myös tunti- ja urakkatöinä.

– Meillä on erikoiskalustoa timanttiporauksen, rakennekuivauksen, pölyntorjunnan ja desinfioinnin tarpeisiin. Tarjoamme myös normaalin piha-aluehoidon lisäksi maarakentamiseen ja kaivuutöihin kalustoa.

Furimaxin siivoustöitä hoidetaan niin kiinteistössä, saneerauskohteissa, toimistoissa kuin uudisrakennuksissa.

– Rakentamis- ja korjauskohteita meillä on ollut paljon ja näissä olemme vahva osaaja.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto
Kuvat: Furimax Oy

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä