Uusi, hulppea Basement-kuntosali Leville

Personal trainerit Sanni Korva, Anniina Termonen sekä yrittäjä ja PT Laura Peippo toivottavat kaikki lämpimästi tervetulleiksi Basement-salin avajaishulinoihin 5 - 8.10. Kuva: LeviWellnessClub

5.- 8.10. on Levillä tarjolla ilmaista treeniä ja ryhmätunteja Levi Wellness Clubin uudessa kuntosalissa.

PoronPortin tiloissa aloittavassa Basement- kuntosalissa on tilava pääsali, ryhmäliikuntatila, sauna- ja kokoustilat, Team Sportia Levin salivarustekauppa sekä lasten leikkihuone ohjaajineen. Avajaispäivinä kaikki ryhmäliikuntatunnit sekä kaikille saleille pääsy on ilmaista. Tarjolla on huikea valikoima ryhmäliikunta- ja joogatunteja sekä ohjattuja tunteja pääsalissa. Paikka kaikille tunneille kannattaa varata etukäteen joko omilla tunnuksilla, puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Tuntikalenteriin voi tutustua osoitteessa https://lwc.bypolar.fi/web/1/webPage.html.

– Haluamme tarjota Levillä ja Kittilässä asuville ja lomaileville monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ja järjestää elämyksiä liikkuvamman ja terveemmän elämäntavan hyväksi. Intohimomme on saada ihmiset liikkumaan, sanoo hiljattain Suomen iloisimmaksi yrittäjäksi valittu toimitusjohtaja Laura Peippo.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä