Tanja tuo Lappiin joulun taikaa

Tanja Vähäsarja ja Lapin joulukonsertti-kiertue päivät: Äkäslompolo, Pyhän Laurin kappeli, 4.12. klo 20. Levi, Marian Kappeli, 5.12. klo 19. Pyhä, Kairosmajan Revontulikappeli, 7.12. klo 19. Kemijärvi, Kemijärven kirkko, 8.12. klo 19. Kuva: Tanja Vähäsarja promokuva

The Voice of Finland -ohjelmasta vuonna 2012 tutuksi tullut, oululaislähtöinen Tanja Vähäsarja esiintyy triona Lapin Jouluntaikaa -joulukonserttikiertueella Äkäslompololossa, Levillä, Pyhällä ja Kemijärvellä.

Vähäsarjaa säestävät pianisti Jari Karjalainen ja kitaristi Mikko Nuorala. Kevyt, raikas ja lämmin kokoonpano tarjoilee pieniä hetkiä irti arjesta sekä paluun lapsuuden jouluihin ja ihaniin muistoihin. Tanja valloittaa joulun hengen ja herättää kauneimmat joululaulut eloon taianomaisella ja sielukkaalla äänellään.

– Joulukiertueellani on aika hengähtää, pysähtyä ja päästä maistelemaan lapsuuden jouluja. Muistan ensimmäisen jouluisen esiintymiseni mummuni vanhainkodilla 8-vuotiaana. Esitin tuolloin minulle tärkeimmän ja rakkaimman joululauluni Tule joulu kultainen, Tanja paljastaa.