Hypoxi polttaa rasvaa ja sulattaa selluliittia

Hypoxi-hoitoja tarjoaa Rovaniemellä Kati Toivanen. Lapissa toinen vastaava hoitomuoto on saatavilla Keminmaalla ja seuraavaksi lähin löytyy Oulusta.

Rovaniemeläinen Kati Toivanen (35) teki syksyllä unelmistaan totta. Ajatus yrittäjyydestä oli muhinut mielessä jo pitkään. Kun sitten paikkakunnalle haettiin hypoxi -yrittäjää, nainen tiesi sen olevan hänen juttunsa.

Kati otti rohkean askeleen, jätti palkkatyön ja perusti yrityksen HYPOXI Rovaniemi.

Hypoksi on luonnollinen, terveyttä edistävä menetelmä jolla kohdennetaan rasvanpolttoa vyötäröstä alaspäin. Hoito sopii jokaiselle perusterveelle aikuiselle.

Menetelmä on kevyen liikunnan ja ilmanpaineen vaihtelun yhdistelmä. Hypoxi polttaa rasvaa ja sulattaa selluliittia, kiinteyttää ihoa, vilkastuttaa veren- ja lymfakieroa sekä nopeuttaa rasva-aineenvaihduntaa.

Hypoxi tuo avun sinne, missä pulma on pahin. Naiset kokevat kehonsa ongelmakohdiksi vatsan, vyötärönalueen, reidet ja pakarat. Hoito tuo tehokkaan avun miehille keskivartalon muokkaukseen.

– Tavallisella laihduttamisella ihan ensimmäiseksi naisilla kaventuu naama ja pienenee tissit, tuumaa Kati.

Urheilijat käyttävät hypoxia palautumiseen, heille on siihen oma ohjelma.

Näkyviä tuloksia parissa viikossa

Intensiivijakson pituus on vähintään 4 viikkoa, jolloin hoidoissa käydään kolmesti viikossa. Kehon muoto muuttuu, näkyviin ja pitkäkestoisiin tuloksiin päästään jo puolessa välissä hoitoa.

Hypoxi -hoidossa päämääränä ei ole punnita painoa vaan mitata senttejä.

– Meidän studiolla kahden viikon huonoinkin rasvanpoltto naisella on ollut – 10cm ja paras uskomattomat – 25,1cm. Turussa kuukauden huipputulokseksi on kirjattu – 43cm.

Kati kertoo esimerkin miehestä, jolla seitsemän viikon aikana navan seutu kapeni – 23,6cm ja painoakin tippui 8,6kg.

Hypoxi ei ole pelkkä taikatemppu

Yksi yhdistelmähoitokerta kestää Katin ohjauksessa 50 minuuttia. Ensin rentoudutaan makoillen 20 minuuttia HDC-puvussa, joka kupluttaa kehoa. Seuraavaksi siirrytään istumaan puoleksi tunniksi ilmanpainevaihtelulaitteeseen, jossa pyöräillään kevyesti puoli tuntia.

Miesten liikunta hoituu juoksumatolla. Käynteihin varataan aikaa reilu tunti.

Vaikka hypoxilla päästään mittaviin tuloksiin, Kati muistuttaa, ettei rasvanpoltto ole pelkkä taikatemppu.

Ynnäämällä motivaatio, 3 kilon painonpudotus, ruokavalio ja kohdennettu rasvanpoltto, päästään kolme kertaa parempiin tuloksiin kuin liikunnan ja laihdutuksen yhdistelmällä.

Oman hyvinvoinnin tähden

Rovaniemeläinen Merja Malinen-Tocci sai kipinän hypoxiin, kun kävi Katin luona kokeiluluonteisessa konsultaatiossa.

Merjan motivaationa hypoxi -hoitoon on oma hyvinvointi. Viimeisen raskauden jälkeen naisella on jäänyt ylimääräistä rasvaa vyötärölle ja se tuntuu jämähtäneen kroppaan pysyvästi.

– Pienemmissä mitoissa on tietenkin helpompi liikkua ja onhan se kiva, että myös näyttää paremmalta.

Merja kuvailee HDC -puvussa hoidon aikana olleensa kuin silli purkissa. Kroppaa kihelmöi oudosti ja loppukirin aikana tuntui kutinaa.

Olo HDC-puvussa tuntuu siltä kuin kroppaa kihelmöisi oudosti.

– Yhden hoidon jälkeen mieli ei oikein tiennyt, mitä on tapahtunut, mutta keho tunsi sen. Fiilis oli villi ja kevyt, Merja paljastaa juuri alkaneesta urakastaan.

Teksti: Elisa Javarus
Kuvat: Riitta Kemppainen-Koivisto