Lähteentiellä Talvirieha

Perinteinen Lähteentien Talvirieha järjestetään hiihtolomaviikon torstaina 9.3. klo 13-16. Kuva:Pirjo Lehmuskoski

Perinteinen Lähteentien Talvirieha järjestetään hiihtolomaviikon torstaina 9.3. klo 13-16. Ohjelmassa on edellisten vuosien tapaan talvista puuhastelua ja mukavaa yhdessäoloa koko perheelle.

Talviriehassa nähdään paljon karvaisia kuonoja, kun tapahtumaan saapuvat Suomen Karva-Kaverit ry:n Karva-Kaverit. Mukana vierailulla on Eräratsujen ihka oikea hevonen, jonka selkään pienet ratsastajat pääsevät. Perheet pääsevät kaiken hauskuuden lisäksi ajamaan rallia Enskan erikoiskokeelle, jossa lapset toimivat moottoreina ja aikuiset voivat keskittyä kyydissä pysymiseen.

Mukaan kannattaa varata evästä ja makkaraa, jotka paistuvat paikalla olevassa grillissä. Lämmintä mehua on tarjolla ja jos omat eväät unohtuvat kotiin, niin ei hätää: Lähteentien pirtin kahvio palvelee tapahtuman ajan.

Talviriehan järjestää Lapin ensi- ja turvakoti ry yhteistyössä Lähteentien pirtin ja GTK:n kanssa. Ilmainen sisäänpääsy!

Lue kaikki talviloman viettovinkit Lappilaisesta