Yhteistyöstä voimaa

Brilletin Pasi Hiukka ja Fenno Optiikka Lapin Petri Räsänen yhdistävät voimiaan tuomalla Lappiin uuden kuivasilmäpalvelun. Miehet ovat tällä hyvällä asialla ensimmäisinä Suomessa.

Advertoriaali

Yhteistyöstä voimaa

Suomi täyttää 100 vuotta ja 100 optikkoliikettä yhdistävät voimansa. Juhlan aihetta on tuplasti ja Rovaniemellä tämä näkyy niin, että optikkoliikkeet Brillet ja Fenno Optiikka Lappi yhdistävät voimiaan tuomalla Lappiin uuden kuivasilmäpalvelun.

Kuivista silmistä kärsii useampi kuin joka kolmas suomalainen, ja nyt heitä voidaan auttaa Rovaniemellä kahdessa optikkoliikkeessä. Kuivasilmäisyys on yleinen ja kasvava ongelma, joka lisääntyy myös lapsilla ja nuorilla. Oireita silmissä ovat mm. kirvely ja polttelu, roskan ja hiekan tunne, valonarkuus sekä vuotavat silmät. Tällaisia ongelmia voivat aiheuttaa ravinto, dieetit, allergiat, lääkkeet, koneellinen ilmastointi sekä puhelimen ja tablettien käyttö.

Kuivia silmiä voidaan tutkia ja hoitaa onnistuneesti. Fenno Optiikka ja Näköasiantuntijat tuovat markkinoille uuden kuivasilmäpalvelun, jossa asiakkaalle tehdään kuivasilmätutkimus ja -mittaus, suositellaan jatkohoito ja kontrolloidaan hoidon vaikuttavuus.

Fenno ja Näköasiantuntijat ovat Suomen suurin itsenäisten optikkoliikkeiden ryhmittymä, jossa ei ole mukana pääomasijoittajia tai ulkomaalaista omistusta. Suomen 100-vuotisjuhlien kunniaksi liikkeitämme on tänä vuonna 100 kappaletta.

Ryhmittymän keskeisiä asiakaslupauksia ovat suomalaisuus, jatkuva palvelukehitys asiakkaan näkemisen ja silmäterveyden parhaaksi, ketjuohjauksesta riippumaton paikallinen kehysvalikoima, paikalliseen työhön perustuvat nopeat toimitukset ja tutun asiakaspalvelijan erinomainen palvelu. Brillet ja Fenno Optiikka Lappi tarjoavat asiakkaille kotimaisen, aidosti paikallisen vaihtoehdon, jossa asiakkaan silmistä pidetään huolta parhaalla mahdollisella asiantuntemuksella.

Lue Lappilainen lehti kokonaisuudessaan maksutta täältä