Apua vähävaraisille lapsiperheille

Hope ry:n Jatta Kivelä (keskellä) iloitsee lahjoituksesta. Ronjista mukana Marjo Eskola, Johanna Aho, Riittaliisa Joutsen sekä Henna Nurminen. Kuva: Virve Kivelä

Rovaniemellä toimiva Lions Club Ronjat auttaa vähävaraisia lapsiperheitä. Yhteistyökumppanina on Hope ry, jonka kautta lahjoitettiin useita kassillisia arkipäivän tarvikkeita, kuten hammasharjoja ja -tahnoja, pienten lasten vaatteita ja sukkia sekä leluja tarvitseville perheille.

– Avuntarvitsijoilla on monenlaisia taustoja ja jokainen tilanne on yksilöllinen, kertoo Hope ry Rovaniemen tiiminvetäjä Jatta Kivelä.

Hänellä on koskettavia esimerkkejä perheistä, joiden taloudellinen tilanne on voinut yhtäkkiä kääntyä päälaelleen ja avuntarve on lyhytkestoinen, mutta kriittinen. Avuntarvitsijat voivat kysyä apua ja täyttää lomakkeen yhdistyksen nettisivuilla os: http://www.hopeyhdistys.fi

– Tavaralahjoitus on konkreettinen tapa auttaa, se tuottaa välitöntä iloa ja hyvää mieltä niin saajalle kuin antajalle, jatkaa LC Ronjien presidentti Riittaliisa Joutsen.

Pääset lukemaan Lappilaisen kokonaisuudessaan maksutta täältä