Lopussa akateemisella kiitos seisoo

kuva: gratisography.com

Kolme Lapin yliopiston tutkijaa ja opettajaa pitää yllä Tiedekirnu blogia. Siinä tuodaan esille Lapin yliopiston tutkimusta ja opetusta, kommentoidaan yhteiskunnallisia ilmiöitä ja tapahtumia eri tieteenalojen näkökulmista sekä pohditaan yliopisto-opetuksen periaatteita ja menetelmiä.

Kirjoittamisen tahti ei päätä huimaa, sillä vuonna 2013 alkaneessa blogissa julkaistiin 15 kirjoitusta vuonna 2014, ja sen jälkeen puolet vähemmän, 7-9 kirjoitusta vuodessa.

Uusin postaus on tämän vuoden helmikuulta, vuoden ainoa ja ensimmäinen. Siinä Anni Koivula kertoo arjestaan, kun kello tikittää seinällä jo puoltayötä, tietokone on päällä ja raportti kuukausien mittaisesta tutkimuksesta lähes valmiina.

Juttu jatkuu kertomalla yksityiskohtaisesti, miten iso työ tulee julkiseksi ja tietoisuuteen koko kansan luettavaksi. Ja onni löytyy, kun pitkä urakka on pulkassa. Kannatti valvoa!

http://tiedekirnu.blogspot.fi/

Lue Lappilainen kokonaisuudessaan täältä