Venla bloggaa, elää, syö ja voi hyvin

Elämäntapablogi on Venla Savikujan blogin tyylilaji. Nainen näyttää kyntensä blogissaan, jota on helppo seurata ja arvuutella, mistä tämä nainen oikein tulee. Lapista, sieltäpä sieltä. Tai siis: täältä.

Bloggaajalle kirjoittaminen ja kuvaaminen ovat ihan yhtä helppoa ja vaivatonta kuin aamuaskareet. Naps ja räps, kevyesti tekstiä sekaan ja valmista tulee.

Venla syö pastaa ja ihmettelee, miksi turkiksia ei enää kukaan ostaa. Sitten hän kauppaa blogissaan omilla nimikirjaimilla varustettuja collegeja ja huppareita. Näin on verkkokauppa, kaverikirje ja kuva-albumi yhdessä paketissa. Pakettiin kuuluu näppärästi muutakin ja uuttaa syntyy.

Jo se, että kirjoittaa, lataa sen muiden luettavaksi tuosta vaan. Räpsii kuvia ja antaa mennä niitäkin. Usein turha itsekritiikki saa meidät panttaamaan sellaista, joka tuo toisille iloa. Ihan turhaan. Jakoon vaan, koko elämä. Niin tekee Venlakin.

http://venlasavikuja.fi/tag/lappi/

https://www.blogit.fi/venla-savikuja

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto