Yrityksen blogi voi olla yksi tae laadusta

Kuntoutuspalvelu Paju on 7 vuotta Rovaniemellä toiminut yritys. Firman blogissa Jukka Palokangas pohtii tarjoamiaan palveluita, niiden hinnoittelua, tarjontaa ikäihmisille ja henkilökohtaista avustajaa tarvitseville.

Palokangas pohtii tuoreessa kirjoituksessaan, onko henkilökohtaisen avun hinta riittävä tekijälle ja työsuhde kohdillaan. Jollekin henkilökohtaisen avustajan palkka, kympin molemmin puolin tunnilta, tuntuu kalliilta, toiselle edulliselta. Blogissa pohditaan myös henkilökohtaisen avustajan työn luonnetta; onko työ kahvilassa asiakkaan kanssa istumista, pelaamista yhdessä ja näin ollen kaveripalvelua?

Bloggaaminen ei ole Kuntoutuspajulle kuukausittaista hommaa, viimeinen päivitys on maaliskuulta ja edelliset vuodelta 2015. Blogi yrityksen nettisivulla voisi kuitenkin olla paikka, jossa yritys pohtii arvojaan, kyseenalaistaa nykyhetken käytäntöjä, ottaa puheeksi, ottaa kehittäjän roolin ja ohjaa lukijaa uuden tiedon lähteille. Blogi voi olla yksi osoitus laadukkaasta työstä.

http://kuntoutuspaju.fi/blogi/

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä