Ruoka, arjen ajatus ja työ

Journalistiliitto 20170612 Vapaa toimittaja Emmi Nuorgam, Tampere. Kuvaaja Hanna-Kaisa Hämäläinen

Pääasiassa näistä teemoista kertoo bloggaaja Emmi Nuorgam. Blogi päivittyy tiuhaan tahtiin ja tekstit kuvineen esittelevät laajasti Emmin osaamista ja kiinnostuksen kohteita.

Uusimpana Emmi neuvoo, miten LInkedIn- sivusto tehdään houkuttelevaksi mahdollisille työnantajille. Pilke silmäkulmassa Emmi antaa hyvät neuvonsa yleensä öisin Facebook-messengerissä. Neuvoja saa joku yrittäjäystävistä, joka on kyllästynyt elämäänsä, työhönsä tai asiakkaisiinsa. Tai siihen, että asiakkaita ei ole.

Kun rakastaa ihmisiä paljon, osaa ratkaista toisten ongelmia, on valmis sparraamaan ja saamaan ihmisistä parhaaat puolet esiin. Siksi LinkedIn on aloittelevan yrittäjän must.

Emmille LinkedIn on jatkuvasti voimassa oleva avoin työhakemus tai myynti-ilmoitus, johon pitää suhtautua samalla itsevarmuudella kuin Tinderiin: Kertoa helposti, nopeasti ja tiiviisti miten hyvä olet, jotta joku sinusta kiinnostuisi.

Emmin mukaan blogi voi olla foorumi omille teksteille, jotka eivät muuten tulisi julkaistuksi tai saisi yhtä suurta yleisöä. Omassa LInkedInissään Emmillä on 1002 seuraajaa ja oma osaaminen on otsikoitu napakasti: Nuorgamin some ja sparraus.

Emmin tarinoita voi lukea täällä: https://emminuorgam.com/

Blogissa on tilaa myös muiden kirjoituksille. Niina Siltala kertoo, millaista on olla saamelainen äiti:

https://emminuorgam.com/2017/09/10/saamelainen-aiti/

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä