Psykologi yrittää

Syksystä voimaa kerää Psykologi yrittää- blogin pitäjä. Kuva: psykologiyrittaa.blogspot.fi

Tasaisin väliajoin uutta luettavaa. Sellainen on hyvä blogi. Se kertoo bloggaajan himosta elämään ja tekemiseen, tunteiden tallentamiseen. Kirjoittaminen on terapeuttista ja sen tietää varsinkin bloggaaaja, psykologi Reetta Puuronen.

Omista tuntemuksista soljuva tekstivirta on rentouttavaa luettavaa. Tunnelmoinnit syysilmasta, kun ilmassa tuoksuu märkä maa ja aamuisin maisema on verhoutunut sankkaan sumuun. Mikä näky, kun luonto loistaa ruskan väreissä lyhyen ajan ja kaikki näyttäytyy häikäisevän kauniina.

Bloggaaja kaipaa luontoon nyt, kun ruska tarjoaa täydelliset olosuhteet retkeilylle. Luontoretki on aikaa, jolloin metsän tuoksut voi tallentaa muistin talvella muisteltavaksi. Kuten lintujen laulun ja kosken pauhun, kasvoilla tuntuvan tuulen tuiverruksen. Vaattunkiköngäs, joka on osa Napapiirin retkeilyaluetta, osoittautui tällaiseksi bloggaajan voimapaikaksi, jossa saa tankatuksi tunnelmaa talven pimeyttä varten.

Blogissa pohditaan hyvinvointia ja ihmisenä olemista. Tarinat sisältävät lappia, luontoa, keskinkertaista vanhemmuutta, tasapainon hakemista joogamatolla ja elämässä.

Jutun juureen pääsee käsiksi tästä: https://www.blogit.fi/psykologi-yrittää

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä