Kuntapoliitikko bloggaa ytimestä

Rovaniemen kaupunginhallituksen uusi puheenjohtaja Liisa Ansala.

Poliitikko bloggaa.

Harvinaista herkkua. Joku vaikuttaja bloggaa joka päivä omilla sivuillaan ja lähes joka aiheesta, mutta nyt Rovaniemen kaupunki on aloittamassa uuden kauden: aktivoi vanhan mahdollisuuden kertoa kansantajuisesti ja rennosti arjen kuntapoliitikon työstä. Kaupungin omilla sivuilla. Siis siellä, jossa voi lähettää myös videoita ja olla kontaktissa kuntalaisiin ihan modernisti.

Näin tekee Liisa Ansala, joka on juuri asettumassa kokopäiväiseksi kaupunginhallituksen puheenjohtajaksi ja samalla palkolliseksi Rovaniemen kaupungille. Hän aloittaa kertomalla tästä uudesta elämäntilanteesta, rennosti tyylitellen. Aiemminkin bloggaus ja somen kautta tiedottaminen on Liisalle tuttua ja niiden kautta entinen työ Lapin yliopistolla tullut myös tutuksi.

Veronmaksajalle sopii, että johtopaikalta kerrotaan tuntemuksia muutenkin kuin virallisilla tiedotteilla sen jälkeen, kun kaikesta on jo päätetty ja some on jo asiasta oleellisen antanut ymmärtää.

Toivottavasti jatkossa on niitä videoitakin jaettavaksi, ja paljon enemmän kuvaa kansalle jaettavaksi.

Lisää Liisaa täällä: https://www.rovaniemi.fi/fi/Ajankohtaista/Blogit

Lue Lappilainen maksutta täältä