Investoinnit matkailuun jatkuvat

Joulupukin pajakylä ja Napapiirin alue on talven aikana laajentunut huomattavasti. Uusinta uutta on Snowman World Glass Resort, jonka uusia lasikotahuoneistoja on 14. Jokaisessa huoneistossa on oma ulkoporeallas. Kuva: Rovaniemen Kehitys

Rovaniemen talvisesonkiin valmistui uutta majoitus- ja ravintolakapasiteettia yli 30 miljoonalla eurolla. Matkailun talvi on ollut huippumenestys ja uusia kävijäennätyksiä rikotaan myös tulevina kuukausina.

Ainutlaatuinen majoitus houkuttaa

Rovaniemellä majoitus itsessään on vetonaula. Mitä ainutlaatuisempi majapaikka, sitä enemmän sillä on kysyntää. Etenkin Napapiiri ja Joulupukin Pajakylä on muuttanut ilmettään uusilla rakennuksilla ja palveluilla.

Joulupukin Pajakylän lumi-igluhotellistaan tunnettu Snowman World oli yksi uudistaja, jonka 14 lasikotahuoneiston Snowman World Glass Resort on ollut turistien käytössä nyt neljän kuukauden ajan.

Talvisesonki Rovaniemellä alkaa kääntyä kohti loppuaan. Vuorossa on kesän tuotteistaminen ja matkailusesongin laajentaminen ympärivuotiseksi.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä