Auto Teddyn laajentumistavoitteena myös Rovaniemi

Viime vuoden heinäkuussa aloittanut uusi autokaupan palvelukonsepti AutoTeddy on saanut jalansijaa Suomessa vaihtoautokaupan uudistamistoimillaan. Liiketoimintaan on jo useammalla paikkakunnalla ja pohjoisimpana toimijana tällä hetkellä toimii AutoTeddy Oulu. Uutta rekrytointiaaltoa ollaan Duunitorin kanssa lanseeraamassa ja Rovaniemi on yksi haun kohteena olevista paikkakunnista, minne AutoTeddy-yrittäjävälittäjä toivotaan löydettävän.

– AutoTeddyn ideana on tuoda autokaupan palvelut ihmisten koteihin ja työpaikoille. Palveleva AutoTeddy menee sinne missä autoapua tarvitseva ihminen on, AutoTeddyn konseptin perustaja Harri Sutinen kertoo.

Apua myyntiin, markkinointiin ja ostoon

AutoTeddy tarjoaa suomalaisille autoilijoille kolmea apua: myyntiapua, markkinointiapua ja ostoapua.

– Palveluvalikoimamme kattaa kaikki auton hankintaan ja myyntiin liittyvät tarpeet. Huolehdimme auton myynnistä kokonaan tai sitten asiakas voi hyödyntää osaamistamme ammattimaisen ilmoituksen laadinnassa ja hoitaa myynnin itse. Meiltä saa avun myös ostamiseen, joka varmistaa, että hankittava auto täyttää parhaalla mahdollisella tavalla tarpeet annetun budjetin sisällä, jatkaa Sutinen.

Videokuvaa avuksi

AutoTeddyn osaamiseen kuuluu videokuvan tuottaminen myyntivälityksessä olevista autoista. Videon kulutus kasvaa eri kanavissa kovalla vauhdilla ja myös autojen ostajat kaipaavat informatiivistä videokuvaa kohteesta.

– Meille on tärkeää, että AutoTeddyt ovat autoasiantuntijoita, jotka auttavat ihmisiä heidän autoasioissaan. Videomme eivät siis ole pelkästään liikkuvaa kuvaa, vaan niissä alueen palveleva Teddy kertoo rehellisesti autosta ja sen kunnosta ostajaehdokkaalle.

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä