Lapin reissulla

Vinski pääsi mukaan Riisitunturin reissulle ja on esiintynyt isäntiensä blogissa useamman kerran. Kuva: Päivänsäteen menninkäinen

Vinski pääsi mukaan Riisitunturin reissulle ja on esiintynyt isäntiensä blogissa useamman kerran. Kuva: Päivänsäteen menninkäinen

Bloggerissa jo vuodesta 2013 bloggaillut Päivänsäteen menninkäinen yhdistää suomalais-espanjalaisen perheen. Pariskunta kirjoittaa omasta arjestaan, lisäävät mukaan rutkasti kuvia eri maista ja matkoilta ja esittelevät käsitöitä. Tarinoissa välittyy myös koiramaisia elementtejä, sillä seuralaiset äiti Vinski ja poikansa Oliver ovat usein matkassa mukana.

Perhe piipahti heinäkuun lopulla retkellä pohjoisessa. Matka taittui Sallasta Kuusamoon, ja siellä saatiin kuvaan koskenlaskijat. Riisitunturi löytyi, Posio tuli pyrähdyksellä käydyksi ja näkymät palkitsivat retkeläisten kipuamisen. On käyty Ylläksellä ja Saariselällä, ja vaikka vielä missä.

Tarinaa käydään myös espanjaksi, näin lukijakunta on laajempaa kuin pelkästään suomeksi kirjoitettuna. Sivulla on ollutkin yli 36 000 näyttöä, eli aikamoista seuraajakuntaa perheen arki on saanut kiinnostuneeksi.

Hyppää mukaan matkalle:

http://paivansateenmenninkainen.blogspot.fi/2017/07/lapin-matka-paluu-el-viaje-laponia-la.html

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lappilaisen pääset lukemaan maksutta täältä