Ajatusvirtaa ja ilimasia lounaita

Letkiästi ja muutenkin rempseästi kirjoittaa uutta blogiaan Maarit Vento, Rovaniemen puuhanainen entisille nuorille ja monille tapahtumille.

Ei teennäisesti, vaan reilusti omalla kielellä kirjoitettua tekstiä. Niin, että sanat sopivat suuhun, ommaan suuhun.

Ihan ite Maarit ei ole jäykkis, ei myöskään alkaessaan jakamaan aatoksiaan avoimilla markkinoilla. Kieliopista ei ole tietuakkaan, ja ne joita ei kiinnosta, niin good-bye vaan lukemasta.

Monen alan yrittäjä ja verkostomarkkinoinnin ammattilainen yhdistää tarinaa omista työkokemuksistaan, myyntityöstä pop up tapahtumissa, Oriflame tilaisuuksista. Selviää, että saman huumorin omaavat osaavat olla yhdessä, lyöttäytyä juttusille ja kaupan tekoon ilman että pitäisi pidätellä naurun remahduksia.

Kodin muuttohuiskeissa bloggaaja elää edelleen, vaikka siitähän on jo viikkotolkulla, kun kamppeet tuli siirretyksi paikoilleen. Ei ehkä vielä oikeille paikoilleen, eikä kaikkia tavaroita. Tätä tuttua muuttorumbakaaosta on kiva seurata vierestä. Kunhan ei vaan omalle kohalle osuis!

– Mie tykkään siitä että saan tehdä hommia omalla tavallani, mulla on vapaus toteuttaa näitä omia hullujaki ideoita ja osa osottautuu hyviksikin. Ilman hulluja ideoita ei tuu löytäneeks uusia tapoja tehdä asioita ja uudistuttua.

Maaritin ajatuksen virtaa, eli Elämää ja kosmetiikkaa lisää täällä:

http://maaritvento.blogspot.fi/

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto

Lue Lappilainen lehti maksutta täältä