Hillahullu nauttii pakkasesta

Kemin Murhaniemi on nimensä veroinen paikka. Tässä -15 asteen pakkasessa laavulta merelle päin bloggaajan silmin katsottuna. Kuva: Ritva Pesonen

Pohjoisen nainen on himoliikkuja, nauttii luonnosta, vuodenajoista ja kulkemisesta.

Hänen blogivuotensa on vaihtunut tähän kuluvaan, ulkona paukkuu pakkanen, mutta mielissä on jo marjamaat.

Kyllä. Hän on koukussa myös marjoihin, tai oikeammin marjastukseen. Edessä on heinäkuun jälkeinen hillahulluus, jota seuraa mustikkamania, puolukkapiina ja aivan loppusyksystä vielä karpalokarkelot. Blogissa nämä viime vuotiset tunnelmat, toiveet ja tunteet ovat myös kuvattuna.

Bloggaaja on kierrellyt Ounasvaaraa lumikengillä, käynyt tutustumassa Norvajärven saksalaisten sotilaiden haustausmaalla ja liikkunut Kemin Ajoksen Murhaniemessä. Murhaniemen nimen synty paljastuu Going Lapland- blogissa, kuten myös se, mihin muuhun koukkuun bloggaaja on hurahtanut.

Ota selvää os. http://goinglapland.blogspot.fi/