Talvikylmää Torniosta

Kuvablogi kertoo kuvin ja vähin sanoin tarinaa pohjoisesta. Talviuinti on teema, josta viesti välittyy mainiosti tasokkaan kuvan kautta. Suomen talvi, kylmyys, pakkanen ja etenkin tulipalopakkanen riittävät sellaisiksi talven matkailutuotteiksi, joiden perässä viileään pohjoiseen kannattaa matkustaa.

Blogissa voi kertoa, että tällaiset syyt matkustamiseen ovat riittävät: järvet ja joet ja kaikki on jäässä, tulkaa tänne!

Ja ihmetystä aiheuttaa monessa Lapin avantopaikkakunnalla se, että aina vain löytyy ihmisiä, jotka kaikesta tästä kylmyydestä huolimatta pärähtävät veteen, vapaaehtoisesti ja aina vaan. Kylmää, jäätä ja talvea uhmaten.

Valokuvaaja Mika Elfin Lens and Cover valokuvablogin kautta pääsee myös muihin Tornion seudun, Kemin ja Haaparannan kuviin, ja kauemmaksikin.

http://lensandcover.blogspot.com/2016/11/ice-swimming-in-finland.html

Teksti: Riitta Kemppainen-Koivisto