Putaan koululle kaksi palkintosijaa

Nuorten taitoja mittaavassa Taitajakisassa voittopokaalin veivät Tornion Putaan koululle Milla Pohjolainen, Jenna Simonen ja Jemina Järvirova. Kuva: Sami Koskimäki

Meri-Lapin Taitaja9 -karsinnassa selviytyi voittajaksi Tornion Putaan koulun Nimettomät-joukkue. Siinä kisasivat Milla Pohjolainen, Jenna Simonen ja Jemina Järvirova. Toiseksi sijoittui Keminmaan 9 A joukkueella Jere Jääskö, Ilpo Holopainen ja Karoliina Juvonen. Kolmas oli myös Tornion Putaan koulun joukkue Anelin enkelit joukkueella Elias Tolppi, Iida Toratti ja Saga Heininen.  Neljänneksi sijoittui Kemin Karihaaran koulun 4 –joukkue Lilja Ylitalo, Venla Väisänen ja Aleksi Romsi.

– Kisa oli älyttömän tasaväkinen. Mitalisijat ratkesivat pisteen eroilla ja vielä neljännestä ja viidennestä sijasta jouduttiin arpomaan yksi laji, jonka pisteet ratkaisivat, kertoo viestintäsuunnittelija Mia Lukkarila.

Taitajakisassa 40 joukkuetta

Ammattiopisto Lappian Meri-Lapin alueen yläkoululaisille järjestämään kilpailuun osallistui 40 joukkuetta kun niitä viime vuonna oli vain 28. 3-jäseniseen joukkueeseen osalllistui 120 yläkoululaista Kemin, Keminmaan, Simon, Tervolan ja Tornion yläkouluilta.

Voittajat jatkavat aluekilpailuun Ouluun tammikuussa.

Pääset lukemaan Lappilaisen maksutta täältä