Manu ja minä Keminmaalla

Paavo Väyrysen tämän kesäinen kesäteatteriesitys Manu ja Minä saa ensi-illan 30.6.

Kesän odotettu Paavo Väyrysen Manu ja minä nähdään ensi-illassa Keminmaan Pohjanrannassa 30. kesäkuuta. Manu itse on esityksessä mukana videon välityksellä ja lavalla nähdään kolme Koiviston kauden poliitikkoa, Kari Hokkanen, Martti Pura ja Paavo Väyrynen, jotka esittävät itseään.

Näytelmän nimi voisikin olla ”Manu ja me”. Aikalaisten lisäksi näytelmässä esiintyy Susanna Junttila, joka esittää TV-toimittajaa, joka tekee dokumenttiohjelmaa aiheesta ”Manu ja Paavo”.

Esitys koostuu näyttämöllä tehtävistä haastatteluista ja käytävistä keskusteluista. Näytelmää elävöittävät lukuisat videot, joita näyttelijät kommentoivat. Mukana on myös katkelma viime kesän Urho ja hänen kisällinsä näytelmästä. Keskusteluissa pyritäänkin hakemaan ymmärtämystä Mauno Koiviston ajatteluun ja toimintaan.

KORJAUS 29.6.2017 KLO 15.25: Printtilehdessä on virheellisesti otsikoitu, että esitys on Tervolassa. Esitys on Keminmaalla.