Karsikko Karting – vauhdikasta hauskanpitoa

Karting on yksi autourheilun eniten harrastetuista lajeista. Karting on hauska, nopeatempoinen, haastava ja tapahtumarikas laji. Karting sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta.

Karsikko Karting, karting-autojen vuokraus- ja ohjelmapalvelukeskus sijaitsee viisi minuuttia pohjoiseen Tornio-Haaparannasta Ruotsin puolella. Alueella on 680m pitkä ja 8m leveä asfaltoitu rata, varikkokioski, ajanottolaitteisto ja vuokrattavia karting-autoja. Autoista kahdeksan on Hondan moottoreilla varustettuja Rimo Evo 5 malleja, kaksi lasten autoa sekä yksi kaksipaikkainen auto. Rimo Evo 5 on tehokas auto, jonka huippunopeus on 80km/h. Autot ovat turvallisia, sillä ne on varustettu puskureilla, jotka kiertävät auton ympäri. Kaikkiin vuokrauksiin sisältyy auto, ajohaalari ja kypärä. Muistoksi saa myös ajanottotiedot.

Yksin tai yhdessä 

Karsikko Karting tarjoaa valmiiksi räätälöityjä monipuolisia kisa-ajopaketteja ryhmille. Kisassa ajetaan lämmittelykierrokset, aika-ajot sekä finaali. Parhaat luonnollisesti palkitaan ruhtinaallisin menoin. Ryhmille on tarjolla myös ruokailupaketteja sekä sauna ja grillikota. Karting ajotapahtuma onkin suosittu yritysten henkilöstön virkistyspäivänä sekä polttari- ja kaveriporukoiden kesken.

Ajamaan voi mennä myös yksin, sillä radalla ei ole minimi osallistumismäärää eikä aikaisempaa ajokokemusta tarvitse olla. Valmiit ajopaketit kannattaa kuitenkin varata etukäteen.

Avoinna koko kesän

Karsikko Karting on avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 12-18. Ajaminen on mahdollista myös muina aikoina ennakkoon varattuna. Keskiyön GP on yksi paikan erikoisuuksista. Ajohinnat ovat edulliset. 15min ajoa maksaa 25€, kisapaketit 30€ -100€/hlö.

Lisätietoa radasta ja tarkka sijainti löytyy osoitteesta www.karsikkokarting.com