Tänä iltana Pirjo Leppänen

 - Toivon, että muistoja pulpahtelee pinnalle, kertoo Pirjo Leppänen, jonka elämän tarinaa kuullaan alkutalven ajan Rovaniemen teatterissa. Kuva: Kaisa Sirén

Näyttelijä Pirjo Leppänen on tehnyt lähes 50 vuotisen uran työskennellen teatteri-, elokuva- ja TV-tuotannoissa. Rovaniemen Teatteri – Lapin Alueteatteriin on valmistunut haastattelumuotoinen esitys Tänä iltana Pirjo Leppänen, jossa näyttelijä muistelee uransa ja elämänsä polkua jutustellen haastattelijan kanssa.

Haastattelijoina vuorottelevat teatterinjohtaja Kari Väänänen ja ohjaaja Eljas Liinamaa. Illan aikana myös nähdään Leppäsen teatterihetkistä kertova kuvakooste, jonka on toteuttanut Miksa Koponen. Tänä iltana Pirjo Leppänen nähdään Lappia-talon vinttinäyttämöllä 14.12. asti.

Pääset lukemaan Lappilaisen täältä